جدیدترین به روز رسانی اتریوم Arrow Glacier

جدیدترین به روز رسانی اتریوم Arrow Glacier

به روزرسانی ارو گلیسیر Arrow Glacier اتریوم یک اصلاحیه نسبتاً ساده است که در روز 9 دسامبر 2021 با به روزرسانی ارو گلیسیر (Arrow Glacier) بلاکچین اتریوم برای تسهیل روند تغییر، به این مکانیزم ارتقا می‌یابد.

این یعنی بلاکچین اتریوم هنوز به مکانیزم اثبات سهام ارتقا نیافته است.به همین دلیل، به روزرسانی ارو گلیسیر Arrow Glacier اتریوم برای ماینرها، کاربران، استیکرها و همچنین پروژه اتریوم، اهمیت زیادی دارد. ارتقای ارو گلیسیر Arrow Glacier نیز همانند Muir Glacier، پارامترهای بمب سختی (عصر یخبندان) را تغییر می‌دهد و آن را چندین ماه به تعویق می‌اندازد تا توسعه‌دهندگان اتریوم 2.0 برای آماده‌سازی شبکه به جهت تغییر مکانیزم به اثبات سهام (PoS) زمان بیشتری در اختیار داشته باشند.تعویق زمان بمب سختی، یک ویژگی معمول برای به‌روزرسانی‌های اتریوم است که در ابتدا قرار بود در دسامبر 2021 و با هارد فورک لندن، اتفاق بیفتد؛ اما اکنون تا ژوئن 2022 به تعویق افتاده است. طرح بهبود اتریوم (EIP) موجود در این نسخه هم بمب سختی را به تعویق می‌اندازد. EIP یک پیشنهاد برای تغییر است که جامعه اتریوم آن را خلق و بررسی می‌کند.

با این به‌روزرسانی، استخراج اتریوم به کاری بسیار دشوار و بدون توجیه اقتصادی تبدیل خواهد شد تا ماینرها روند انتقال به مکانیزم اثبات سهام را تسریع ببخشند. همانطور که میدانید ماینر هایی که مسئول اعتبار سنجی تراکنش‌های شبکه اتریوم هستند در حال حاضر از قدرت محاسباتی عظیمی برای حل یک معمای ریاضی استفاده می‌کنند و از شبکه در برابر هکرها محافظت می‌کنند. انفجار یک بمب سختی به تدریج دشواری این پازل ها را افزایش می دهد و استخراج موفقیت آمیز یک بلوک را گران تر یا تقریباً غیرممکن می کند. در نتیجه، استخراج در بلاک چین اتریوم بسیار گران خواهد شد. از این رو تیم توسعه دهنده بلاک چین اتریوم تصمیم دارند، به زودی این شبکه را از مکانیسم POW به گواه اثبات سهام (POS) ارتقا دهند.

بمب سختی اتریوم چیست؟

بمب دشواری روشی است که شبکه اثبات کار (PoW) (یعنی اثبات کار اتریوم در این مورد) را مجبور می‌کند تا تولید بلوک‌ها را متوقف کند، استخراج را بی‌سود می‌کند و ماینرها را از حفظ زنجیره پس از تبدیل به اثبات سهام منصرف می‌کند.

ماینر هایی که مسئول اعتبار سنجی تراکنش‌های شبکه اتریوم هستند در حال حاضر از قدرت محاسباتی عظیمی برای حل یک معمای ریاضی استفاده می‌کنند و از شبکه در برابر هکرها محافظت می‌کنند. انفجار یک بمب سختی به تدریج دشواری این پازل ها را افزایش می دهد و استخراج موفقیت آمیز یک بلوک را گران تر یا تقریباً غیرممکن می کند. در نتیجه، استخراج در بلاک چین اتریوم بسیار گران خواهد شد.

زمان بلاک نیز طولانی تر می شود و در نتیجه زنجیره بلاک (عصر یخبندان) منجمد می شود. این یک منحنی نمایی است که برای مدت طولانی شیبدار و مسطح باقی مانده است و زمانی که بمب منفجر شود به طور ناگهانی افزایش می یابد.

توسعه دهندگان اصلی اتریوم پیشرفت قابل توجهی به سمت ادغام با قابلیت همکاری کاربران و Amorpha (یک شبکه توسعه کارآمد) داشته اند. با این حال، اجرای اصلاح اثبات سهام در شبکه اصلی به زمان بیشتری نیاز دارد. بنابراین، بمب سختی به تعویق افتاده است.

پس از وقوع ادغام، کسانی که دارایی خود را به منظور استیکینگ قفل کرده اند برای اعتبار سنجی شبکه اصلی اتریوم تخصیص داده می شوند. با این حال، ماینرها احتمالاً پس از عدم نیاز به استخراج یا پشتیبانی در شبکه، درآمدهای خود را برای مشارکت در سیستم اثبات سهام جدید سرمایه گذاری می کنند.

به روز رسانی ارو گلیسیر Arrow Glacier اتریوم چه تاثیری بر کاربران خواهد داشت؟

هاردفورک ارو گلیسیر Arrow Glacier فوراً بر کاربر معمولی اتریوم تاثیر نمی گذارد. علاوه بر موارد فوق، تفاوتی در زمان تراکنش یا میانگین هزینه ها در شبکه وجود ندارد. با این حال، ماینرها و اپراتورهای گره باید کلاینت های اتریوم خود را به نسخه فعلی به روز کنند تا از ادامه تقسیم قبلی اتریوم (فورک قدیمی) که دیگر به طور رسمی توسط جامعه پذیرفته نیست، جلوگیری کنند.

اگرچه ارتقاء ارو گلیسیر Arrow Glacier هیچ چیزی برای پرداختن به هزینه‌های بالای گاز یا مشکلات مقیاس‌پذیری اتریوم ارائه نمی‌کند، اما همچنان یک به‌ روزرسانی ضروری است. این نه تنها تضمین می‌کند که شبکه قابل استفاده باقی می‌ماند و از تسلیم انبوه ماینرها به دلیل هزینه‌های گزاف ماینینگ جلوگیری می‌شود، بلکه این آخرین یا سومین بار است که بمب دشواری باید به تعویق بیفتد.

بنابراین، ارتقاء ارو گلیسیر Arrow Glacier با هدف تحقق Eth2 است که امیدواریم در نیمه دوم سال 2022 منتشر شود. بنابراین، آیا PoS بهتر از PoW است؟ پاسخ روشن این است: بله.

مصرف انرژی استخراج در شبکه یکی از مهم ترین پیامدهای تغییر (PoW به PoS) خواهد بود. به لطف مدل Ethereum PoS، تأثیر محیطی اتریوم تا 99 درصد کاهش می یابد.

طرح بهبود اتریوم چیست؟

تغییرات پیشنهادی شبکه اتریوم، در هیئتی متشکل از ویرایشگران، توسعه‌دهندگان و جامعه اتریوم بررسی و به رأی گذاشته می‌شوند تا در صورت توافق، بلاکچین اتریوم به‌روزرسانی شود. به این پیشنهادات ارائه‌شده، طرح بهبود اتریوم یا EIP می‌گویند.

هر کسی می‌تواند یک EIP را برای ایجاد تغییر یا بهینه‌سازی در شبکه اتریوم ثبت کند، اما هر طرح پیشنهادی ابتدا باید یک فرآیند بررسی سخت‌گیرانه را بگذراند. EIP ها به 7 دسته متفاوت تقسیم شده‌اند که عبارتند از:

EIP های استاندارد: تغییرات EIP های استاندارد، اغلب روی بهینه‌سازی اتریوم، بهبود پروتکل شبکه و اصلاح قوانین تراکنش‌های شبکه، تأثیر می‌گذارد. Meta EIP: این طرح‌ها برای توصیف درخواست و اقداماتی که ارتباطی با پروتکل شبکه ندارند، استفاده می‌شوند. EIP های ERC: درخواست برای کامنت یا ERC، به استانداردهای اپلیکیشن و کنوانسیون‌ها مربوط می‌شود. EIP های شبکه: EIP هایی برای رابط کاربری که استانداردها و بهبودهایی را پیشنهاد می‌دهند. EIP های اطلاعاتی: این طرح‌ها به استانداردهای طراحی واقعی اتریوم مرتبط هستند. EIP های هسته‌ای: طرح‌هایی که نیاز به «فورک توافق جمعی» دارند، به عنوان IEP هسته‌ای شناخته می‌شوند.

تأثیر به روزرسانی ارو گلیسیر Arrow Glacier اتریوم بر کاربران

به روزرسانی ارو گلیسیر اتریوم هیچ تأثیر مستقیمی در تجربه کاربری ندارد. همچنین، این به روزرسانی هیچ تغییری در زمان تکمیل تراکنش یا هزینه آن ایجاد نمی‌کند. البته ماینرها و نودها به جهت توقف کار با نسخه قبلی اتریوم، باید از نسخه کنونی استفاده کنند.

با اینکه به روزرسانی ارو گلیسیر Arrow Glacier اتریوم هیچ تغییری در کارمزد بالای تراکنش‌های اتریوم ایجاد نمی‌کند، ولی اجرای آن بسیار الزامی است. در واقع این به روزرسانی، اتریوم را یک قدم به نسخه دوم نزدیک‌تر می‌کند؛ تغییری که امیدواریم تا نیمه دوم سال 2022 تکمیل شود.

بعد از تغییر به PoS چه اتفاقی خواهد افتاد؟

بعد از اینکه توافق جمعی بلاکچین اتریوم به اثبات سهام تغییر یافت، پروسه ماینینگ به کوین‌های کوچک‌تر و کم‌ارزش‌تر اختصاص می‌یابد. در واقع نسخه ابتدایی این شبکه، فقط برای استخراج اتریوم کلاسیک و Ravencoin مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

هیچ کدام از این دو کوین، به اندازه اتر (ETH) در شبکه اتریوم معروف و مهم نیستند. نکته مهم این است که درست مثل اتریوم، این توکن‌ها نیز به وسیله کارت گرافیک، قابل استخراج خواهند بود. علاوه بر این، ماینرها برای استخراج به‌صرفه‌ترین کوین و کسب بیشترین سود، باید روزانه کوین‌های مختلف را استخراج کنند. به همین دلیل، لازم است که کیف پول‌های مختلفی را مدیریت کنند تا امنیت کوین‌های استخراج‌شده خود را تأمین کنند. همچنین ممکن است ماینرها یک فورک از اتریوم، مثل اتریوم کلاسیک 2.0 را خلق کنند و بلاکچین را به‌روزرسانی نمایند؛ سیستمی که به جای اثبات سهام، به مکانیزم اثبات کار متکی باشد و قوانین جدیدی هم داشته باشد. به روزرسانی ارو گلیسیر Arrow Glacier اتریوم به معنای این نیست که ماینرهای کنونی بلاکچین دیگر قادر به درآمدزایی نخواهند بود، بلکه می‌توانند به استخراج اتریوم کلاسیک یا Ravencoin، که به مراتب ارزشی کمتر از اتر دارند، بپردازند.

ثبت دیدگاه

کد امنیتی

0دیدگاه

دیدگاهی ثبت نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهتان ثبت میشود.