رابطه بیت تورنت با ترون چگونه است؟
ارز دیجیتال ترون یکی از مشهورترین رمز ارزهای بازار ارز دیجیتال میباشد. این برنماه به صورت کاملا غیرمتمرکز به کار خو در بازار ارز دیجیتال ادامه میدهد. این رمز ارز در سال 2017 میلادی کار خود را در بازار ارزهای دیجیتال آغاز کرده است.
بیت ترونت یک پروتکل و فناوری خاص است که برای اشتراک گذاری فایلها به کار میرود و از سال 2000 تا به امروز توانسته است تعداد بسیار زیادی از فعالان بازار ارز دیجیتال را به خودش جذب کند. به صورت خلاصه میتوان این گونه بیان کرد که بیت تورنت یک فناوری برای اشتراک گذاری محتوا میباشد. ترون نامی شناخته شده در دنیای ارزهای دیجیتال است. پلتفرمی غیرمتمرکز روی بستر بلاک چین است. در سال ۲۰۱۷ ترون و ارز بومیاش Tronix یا TRX با هدف پرداخت مستقیم دستمزد سازندگان محتوا منتشر شد. بیت تورنت نیز پروتکلی برای اشتراکگذاری فایل به شمار میرود و از سال ۲۰۰۰ تا به امروز توانسته نظر مثبت بیشتر از صد میلیون کاربر را به خودش جلب کند. در واقع از نرم افزار بیت تورنت برای اشتراکگذاری محتوا در اینترنت استفاده میشود.
تعریف بیت تورنت
بیت تورنت یک پروتکل انتقال اینترنت است. بیت تورنت مانند http و ftp، راهی برای دانلود فایلها از اینترنت است. با این حال، برخلاف http و ftp، بیت تورنت یک پروتکل انتقال توزیع شده است.
پروتکل همتا به همتا (P2P) بیت تورنت BitTorrent کاربران را با فایلهایی که سایر کاربران میخواهند، پیدا میکند و سپس قطعاتی از فایلها را به طور همزمان از آن کاربران دانلود میکند. در نتیجه، سرعت انتقال سریعتر از http و ftp است که هر دو فایلها را به صورت متوالی تنها از یک منبع دانلود میکنند.
در سال ۲۰۰۵، برآوردها نشان داد که بیت تورنت حدود ۳۵ درصد از کل ترافیک اینترنت را به خود اختصاص داده است. پس از جهش، در اوایل سال ۲۰۰۸،محبوبیت بیت تورنت به تدریج با افزایش سرعت اینترنت کاهش یافت.
در همان بازه زمانی، سرویسهای استریم مانند نتفلیکس، هولو و آمازون پرایم با بارگیریهای کمهزینه بر بازار تسلط داشتند. در نتیجه، سهم ۱۰ درصدی بیت تورنت از کل ترافیک دانلود در آمریکای شمالی در سال ۲۰۱۰ تا سال ۲۰۱۵ به ۳ درصد کاهش یافت. پیش از بررسی و کشف ارتباط ترون و بیت تورنت پیشنهاد میکنیم بیت تورنت را بیشتر بشناسید. بیت تورنت (BitTorrent) بزرگترین پلتفرم اشتراک داده است. اشتراکگذاری فایلها با بیت تورنت به این صورت است که کاربران فایلهای متنوعی مانند فیلم و موسیقی را میتوانند آپلود کنند و با دیگر افراد که به این اطلاعات نیاز دارند به اشتراک بگذارند. روش کار نرم افزار بیت تورنت نیز اینگونه است که فایلها را به تکههای کوچکتر تقسیم میکند تا کاربران بتوانند با سرعت بیشتری تکههای فایل را دانلود یا آپلود کنند.
پروتکل بیت تورنت چین
اگر از جمله فعالان بازار ارز دیجیتال باشید به خوبی به این مسئله واقف هستید که در حال حاضر در بازار ارز دیجیتال شبکههای رمز ارز بسیاری مشغول به فعالیت هستند و هر یک از آنان هدف مختص به خود را دنبال میکنند و به دنبال راه کاری هستند تا که بتوانند نقطه ضعفهای بازار ارز دیجیتال را جبران کنند. در این میان شبکه ارز دیجیتال ترون و فناوری بیت تورنت دست به ساخت یک ایده نو زدند. این رمز ارز و فناوری بیت تورنت یک پروتکل میان زنجیرهای به نام BTTC را ایجاد کردند که به واسطه آن میشد بلاکچینهای مختلف را به یکدیگر متصل کرد. هدف از ایجاد چنین پل میان زنجیرهای این بود که به واسطه آن مشکل میان زنجیرهای ارز دیجیتال ترون حل شود. در ال حاضر به واسطه این پل میان زنجیرهای میتوان شبکه ارز دیجیتال ترون را به سایر شبکههای ارز دیجیتال به مانند اتریوم و بایننس اسمارت چین متصل کرد. پس با توجه به این مسئله در حال حاضر کاربران این شبکههای بلاکچین قادر خواهند بود بدون پرداخت کارمزد، با سرعت بسیار قابل قبولی داراییهای خود را مبادله نمایند.
ترون چیست؟
ارز دیجیتال ترون در سال 2017 میلادی کار خود را دز بازار ارز دیجیتال آغاز کرد. این رمز ارز در حال حاضر از الگوریتم اثبات سهام استفاده میکند و نسبت به رقبای خود به مانند بیت کوین و اتریوم مقیاس پذیری بالاتری دارد و برتریهایی را نسبت به آنان دارد. شبکه ارز دیجیتال ترون قادر خواهد بود بیش از 10 هزار تراکنش را در ثانیه به ثبت برساند. نکته جالب توجه در مورد ارز دیجیتال ترون این است که این رمز ارز در ابتدا بر روی شبکه ارز دیجیتال اتریوم پایه ریزی شد و بعد از یک سال توانست شبکه بلاکچین مستقلی را برای خود ایجاد کند. یکی از مزیتهای ارز دیجیتال ترون نسبت به بیت کوین و اتریوم این است که این رمز ارز قابلیت استخراج ندارد و تنها راه سرمایه گذاری بر روی این رمز ارز خرید آن از صرافیهای ارز دیجیتال خواهد بود. ترون با هدف پرداخت مستقیم دستمزد سازندگان محتوا منتشر شد، اما محدود به این سرویس نماند و در حال حاضر با استفاده از بلاک چین ترون میتوان قرارداد هوشمند، برنامهی غیرمتمرکز و توکن ساخت. ساخت و ایجاد توکن روی بستر بلاک چین ترون میتواند روی یکی از دو استانداردهای TRC10 و TRC20 ایجاد شود که ترون عرضه کرده است. گفتیم ترون در سال ۲۰۱۷ با توکن بومی TRX عرضه شد. ترون از سیستم اثبات سهام استفاده میکند و نسبت به رقبای قَدَری همچون بیت کوین انرژی کمتری مصرف میکند. ترون توانسته تا حدود ۱۰هزار تراکنش را در ثانیه بدون اخذ کارمزد با موفقیت انجام دهد. جالب است بدانید ترون ابتدا بر بستر اتریوم ایجاد و یکسال بعد در سال ۲۰۱۸ به شبکهی خودش منتقل شد. مزیت حائز اهمیت بعدی ترون نسبت به بیتکوین این است که توکن TRX را نمیتوان استخراج کرد و تنها میتوان آن را با استفاده از صرافیهای معتبر خریداری یا با استفاده از جفت ارز تتر به ترون، آن را معامله کرد. در حال حاضر بسیاری از فعالان بازار ارز دیجیتال از این رمز ارز برای توسعه برنامههای غیرمتمرکز خود استفاده میکنند. همین مسئله سبب شده است که این شبکه ارز دیجیتال هم اکنون یکی از محبوبترین شبکههای ارز دیجیتال این بازار باشد. این رمز ارز شباهت بسیار زیادی را به ارز دیجیتال اتریوم دارد و با توجه به کاربردهای بسیاری که دارد در حال حاضر در میان 10 رمز ارز برتر بازار ارزهای دیجیتال قرار دارد. هدف این شبکه ارز دیجیتال در حال حاضر این است که بتواند یک زیرساخت آنلاین را طراحی کند که به صورت غیرمتمرکز به کار خود ادامه بدهد و کاربران قادر باشند بدون محدودیت در آن فعالیت داشته باشند. حال با توجه به این سخنان شاید این سوال برای شما عزیزان مطرح شود که ایا ارز دیجیتال ترون برای سرمایه گذاری مناسب است؟ در پاسخ به این سوال جا دارد بگوییم که با توجه به این که این رمز ارز یکی از رمز ارزهای پر کاربرد بازار ارز دیجیتال است و در مقایسه با رمز ارزهایی به مانند بیت کوین و اتریوم ویژگیهای به مراتب بیشتری را دارد، بسیاری از کارشناسان بازار ارز دیجیتال بر این باور هستند که سرمایه گذاری بر روی این رمز ارز سود آور خواهد بود و آیندهای درخشان در انتظار این رمز ارز خواهد بود.
بیت تورنت با ارائهی سرعت بالای انتقال داده در فضای اینترنت توانست محبوبیت زیادی میان کاربران به دست آورد. در سال ۲۰۱۸ با محبوبیت کریپتوکارنسی در میان کاربران، بیت تورنت دست به ابتکار جالبی زد. ترون توانست با ایجاد توکن بومی بیت تورنت با نام BTT و پیشنهاد ۱۴۰ میلیون دلار این نرم افزار را بخرد. به این ترتیب بیت تورنت به طور رسمی وارد فضای ارزهای دیجیتال شد. بیت تورنت هدفش از ساخت توکن BTT را افزایش کارایی پروتکل بیت تورنت اعلام کرده است.
ورود بیت تورنت به دنیای کریپتوکارنسی محدود به فعالیت روی بستر بلاک چین ترون نبود و در سال ۲۰۲۲ بیت تورنت پروتکل چند زنجیرهای خود را ساخت و با مهاجرت به پروتکل اختصاصی خود انقلابی در صنعت انتقال داده ایجاد کرد. البته توکنهای قدیمی بیت تورنت که روی بلاک چین ترون ساخته شده بودند همچنان فعالند و در زنجیرهی اختصاصی بیت تورنت با نام BTTC شناخته میشوند.
فکر میکنید هدف از ساخت ارز دیجیتال بیت تورنت چه بود؟ چرا بزرگترین پلتفرم اشتراک داده در فضای اینترنت باید به دنیای کریپتوکارنسی مهاجرت کند و پلتفرم اختصاصی خودش را بسازد؟ یکی از اهداف بیت تورنت از ورود به فضای ارزهای دیجیتال افزایش سرعت دانلود دادهها و افزایش میزان دسترسی به فایلها عنوان میشود. کاربرانی که ارز دیجیتال بیت تورنت داشته باشند اگر بخواهند با سرعت بالاتری فایل مدنظرشان را دانلود کنند میتوانند با استفاده از توکن بیت تورنت این کار را انجام دهند. هدف دیگری که برای ورود بیت تورنت به فضای کریپتوکارنسی اعلام شده است مربوط به کسب درآمد این نرم افزار است.
ثبت دیدگاه
0دیدگاه
دیدگاهی ثبت نشده است.
اولین نفری باشید که دیدگاهتان ثبت میشود.