اسکالپ در ارز دیجیتال چیست؟

اسکالپ در ارز دیجیتال چیست؟

اسکالپ تریدینگ یکی از سبک‌های معامله‌گری محسوب می‌شود و شبفته‌های آدرنالین از طرفداران این روش هستند! هیجان این فعالیت زمانی به اوج خود می‌رسد که اسکالپ در ارز دیجیتال را تجربه کنید. اسکالپ یعنی معامله سریع، ورود سریع و خروج سریع.

البته همه بازار‌ها مناسب اسکالپ نیستندو اسکالپ ارز دیجیتال نسبت به سایر بازار‌های مالی مانند فارکس طرفداران بیشتری دارد.معامله گران اسکالپی معمولا از اهرم استفاده کرده و حد ضررهای بسیار کوچکی دارند.

اسکالپینگ را می‌توان مانند برداشت مقدار کم محصول از مزرعه اما به صورت متداوم دانست. مسلما بازار بورس برای اسکالپ هدف ایده‌آلی نیست چرا که نوسانات و پویایی آن جذابیت چندانی برای اسکالپر‌ها (معامله‌گران اسکالپ) ندارد.

نگاهی به استراتژی اسکالپ

اسکالپ تریدینگ یک استراتژی بسیار معمول در معاملات کوتاه مدت است. در واقع این روش، معمول‌ترین روش معامله روزانه در بین تمام استراتژی‌هاستدر معاملات اسکالپ، تایم فریم‌های کمتری در تحلیل مورد استفاده قرار می‌گیرد، تصمیمات سریعتری گرفته می‌شود و نیازمند تسلط بسیار خوبی بر روی تحلیل تکنیکال و ابزارهای نموداری است؛ به همین دلیل بسیاری از معامله‌گران حرفه‌ای، بخشی از سرمایه خود را برای این نوع معامله در حساب خود نگه می‌دارند. استراتژی اسکالپ تریدینگ در بسیاری از بازارهای مالی قابل استفاده است، معامله گران اسکالپی در فارکس، بازار بورس و بازار ارز دیجیتال فعال هستند. اسکالپینگ یک استراتژی معاملاتی است که در آن یک معامله گر، از تغییرات کم در قیمت ها در بازه های زمانی کوتاه تر استفاده می کند. در فرآیند همزمان خرید و فروش از پلتفرم‌های مختلف، اسکالپینگ نوع مهمی از معاملات است که در آن معامله‌گران موقعیت‌های خود را در بازارهای متعلق به طبقات مختلف دارایی مانند اوراق بهادار و بورس و فارکس باز و بسته می‌کنند تا از معاملات خود سود کمی کسب کنند. در واقع استراتژی معاملاتی Scalping، نوعی استراتژی معاملاتی است که یک معامله گر از تغییرات اندک در قیمت ارز دیجیتال، در بازه های زمانی کم، بهره می برد. این روش سود را تضمین می کند حتی در شرایطی که قیمت پیشنهادی(قیمت های فروش تعیین شده توسط دارندگان دارایی) تغییر نکند، مگر اینکه برخی از معامله گران علاقه مند به گرفتن قیمت های بازار باشند.

در واقع اسکالپینگ شامل ایجاد و تبدیل یک سهم به پول نقد است، بدون اینکه بر قیمت واقعی بازار اثرگذار باشد. به صورت دقیق، اسکالپینگ یک استراتژی معاملاتی مهم است که در آن یک اسکالپر دارایی های دیجیتال را با قیمت پایین خریده و با فروش مجدد آن ها، سود ناگهانی کسب می کند. بنابراین، در خرید و فروش دارایی دیجیتال در یک روز، اسکالپینگ افزایش فعالیت های خرید و فروش برای ایجاد سود، ناچیز است. همچنین قابل توجه است که سود حاصل از هر تراکنش براساس چند نقطه پایه است (یک نقطه پایه برابر با 0.01٪ است). بنابراین، اسکالپینگ معمولاً زمانی انجام می‌شود که مقدار زیادی سرمایه درگیر باشد و اهرم آن بالا باشد.

اسکالپینگ چیست؟

اسکالپینگ یک استراتژی معامله است که در آن معامله‌گران سعی می‌کنند از حرکات بسیار کوچک قیمتی سود بگیرند. این افراد به دنبال اهداف قیمتی بسیار بالا نیستند و در عوض در تلاش‌اند که بارها و بارها و از تغییرات کوچک قیمتی سود ببرند.

به همین دلیل، معامله‌گران اسکالپی ممکن است تعداد زیادی سفارش در یک بازه زمانی کوتاه ثبت کنند و به دنبال ناکارآمدی بازار و حرکات کوچک قیمتی هستند.

تفکر اصلی پشت این استراتژی این است که با جمع کردن تعداد زیادی از سودهای کوچک، معامله‌گر در نهایت به سود کلانی دست یابد. البته اسکالپ در ارز دیجیتال معمولا فرصت‌های بیشتری در اختیار تریدر‌ها قرار می‌دهد

با توجه به تایم‌فریم‌های بسیار کوتاه، معامله‌گران اسکالپی به تحلیل تکنیکال بسیار پایبند و وابسته هستند؛ زیرا اکثر دلایل بنیادی در طولانی مدت خود را در قیمت دارایی نشان می‌دهند و این افراد ندرتا خودشان را درگیر این نوع تحلیل می‌کنند.

با این حال اخبار بنیادی تاثیر خوبی در رشد دارایی (مثلا ارز دیجیتال یا سهم) دارند. هنگامی که اخبار خوبی برای یک ارز دیجیتال یا سهم منتشر می‌شود، در یک دوره زمانی نقدینگی زیادی وارد آن شده و حجم معاملات آن‌ بسیار بالا می‌رود. در این مدت، اسکالپرها وارد شده و از این نوسان بالا برای کسب سود استفاده می‌کنند.

به زبان ساده و کوتاه، اسکالپ تریدینگ به دنبال نوسانات کوتاه‌مدت است؛ نه افزایش قیمت‌ها در طولانی مدت.

این استراتژی شاید برای همه مناسب نباشد؛ زیرا به فهم و درک بسیار بالا از ساز و کارهای بازار و همچنین تصمیم‌گیری سریع تحت فشار و استرس نیاز دارد.

برای مثال، فرض کنید در اسکالپ ارز دیجیتال، تریدر در یک بازه 5 دقیقه وارد معامله اتریوم شده است، اما اتریوم خلاف جهت پیش‌بینی او حرکت می‌کند، از آن‌جایی که اسکالپ در ارز دیجیتال توجهی به تحلیل بنیادی ندارد، تریدر فورا با حد ضرر یا به صورت دستی از معامله خارج می‌شود چرا که هدف او در آن پوزیشن برآورده نشده است.

اسکالپر کیست؟

اسکالپر فردی است که قیمت خرید و فروش را در بازه‌های زمانی پایین‌تر برای کسب سود پیش‌بینی می‌کند. عملکرد اصلی یک اسکالپر این است که با تنظیم سفارشات با استفاده از محدوده قیمتی خاص در بازار کریپتو، از نوسانات یا تغییرات قیمت استفاده می کند. یک معامله گر باید یک استراتژی قوی برای فروش فوری دارایی های دیجیتال خود داشته باشد زیرا تنها یک خطای جزئی در اسکالپینگ می تواند یک سبد را از بین ببرد. از این رو، پیروی از کارشناسان ارز دیجیتال و استفاده از بهترین شاخص های فنی برای موفقیت در معاملات ارزهای دیجیتال ضروری است. بنابراین، معامله در بازه‌های زمانی کوچک‌تر ایجاب می‌کند که اسکالپرها از بهترین شاخص‌ها استفاده کنند که حرکت‌های قیمتی نزدیک به دقیق را پیش‌بینی نمایند.

مزایا و معایب استراتژی معاملاتی اسکالپینگ

اسکالپینگ از جمله استراتژی هایی است که می تواند سود بالایی به همراه داشته باشد و ضرر در بازارهای مالی ارز دیجیتال را به حداقل برساند. از دیگر مزایایی که این روش معاملاتی دارد می توان به موارد زیر اشاره کرد:

اسکالپینگ یک فرصت معاملاتی مناسب برای افرادی است که تمایلی به نگهداری بلند مدت دارایی های دیجیتال خود ندارند. معامله گران مبتدی می توانند بعد از کسب دانش لازم در مورد استراتژی اسکالپ و نوسان گیری، برای افزایش مهارت و بدست آوردن سودهای کوچک، اسکالپینگ را انتخاب کنند. از آنجایی که زمان معاملات بسیار کوتاه است، ریسک کمتری به همراه دارد. به غیر از مزایایی که استراتژی اسکالپ به همراه دارد، معایبی نیز دارد که معامله گران باید در معاملات خود در نظر داشته باشند که در ادامه بررسی می کنیم:

این روش برای افرادی که مهارت ریاضی و سرعت عمل بالایی ندارند، اصلا مناسب نیست و به احتمال زیاد در صورتی که این افراد با اسکالپینگ اقدام به معامله کنند، شکست می خورند. استفاده از استراتژی اسکالپ برای انجام معاملات، استرس داشته و باید به صورت لحظه به لحظه، قیمت ها را دنبال کند.

اسکالپ در ارز دیجیتال چیست؟

وقتی صحبت از بازار ارز دیجیتال می‌شود قضیه کمی متفاوت است. با این که معنای روش معامله اسکالپ تغییری نمی‌کند اما در مورد این بازار خاص، تفاوت‌هایی وجود دارد.

برای مثال در کریپتو به دلیل نوسانات شدید قیمتی (در کنار کلاهبرداری‌های مشهور و گسترده آن)، تریدر‌های اسکالپ ارز دیجیتال فرصت‌های بی‌شماری برای سرمایه گذاری و برداشت سود در بازه‌های زمانی کوتاه خواهند داشت. در هنگام اسکالپ در ارز دیجیتال سه عامل مهم وجود دارد که باید به آن‌ها دقت کنید:

نمودار: نمودار قیمتی کوین یا توکن دیجیتال را باید به سرعت تحلیل کرده و براساس تحلیل خود، تصمیم قاطع اتخاذ کنید. سرعت: تریدر اسکالپ ارز دیجیتال باید بتواند همگام با سرعت بازار حرکت کند. در صورتی که از پوزیشن خود عقب بمانید دچار ضرر و زیان بزرگ خواهید شد چرا که سرعت حرکت و نوسانات کریپتو بالا است و در چشم به هم زدن، کندل‌های استاپ هانت به سراغ شما خواهند آمد. ثبات: داشتن ثبات و تداوم، رمز پیروزی و کسب درآمد از اسکالپ ارز دیجیتال است که باید آن را در استراتژی و حرفه خود لحاظ کنید.

اسکالپینگ چگونه کار می کند؟

اسکالپینگ بر این مفهوم استوار است که تمام دارایی های دیجیتال پس از تجربه کاهش قیمت، حرکتی رو به بالا انجام می‌دهند اما پیش‌بینی دقیق تقریباً غیرممکن است. یک اسکالپر سعی می کند تا حد امکان سود کوچکی را به دست آورد که برخلاف مفهوم رایج HODL است. در این حرکت استراتژیک با افزایش تعداد دستاوردها، نتایج مثبتی بدست می آید. این روش غیر معمولی است که یک سرمایه‌گذار دارایی های دیجیتال خود را برای مدت طولانی نگه می‌دارد تا با برنده شدن حتی کمتر یا نیمی از معاملات خود، سود کسب کند. در عوض، از این ایده پیروی می کند که تعداد معاملات موفق باید بسیار بیشتر از ضرر باشد. یک اسکالپر ماهر و موفق در حالی که سود خود را کمی بالاتر از ضرر نگه می دارد، در تلاش است تعداد معاملات برنده خود را حفظ کند

معامله بیت کوین با استفاده از استراتژی اسکالپینگ

برخلاف اینکه ارز دیجیتال بیت کوین در طی چند سال گذشته نوسانات شدیدی را گذرانده اما بیشتر فعالان بازارهای ارز دیجیتال، بیت کوین را یک ارز با ثبات در نظر می گیرند. چرا که ارز دیجیتال بیت کوین نسبت به دیگر آلت کوین های موجود در بازار ارز دیجیتال نوسانات کمتری را تجربه کرده است. بدین دلیل است که میزان سودی که از خرید و فروش بیت کوین به روش معاملاتی اسکالپ و نوسان گیری بدست می آید، کم است اما این نکته را در نظر داشته باشید که ارز دیجیتال بیت کوین نوسانات غیر قابل پیش بینی مانند سایر آلت کوین ها دارد، بنابراین سودی که از این ارز دیجیتال بدست می آید، قابل اعتمادتر است.

استراتژی‌های اسکالپ تریدینگ

می‌توانیم اسکالپ تریدر‌ها را به دو دسته اختیاری و سیستماتیک تقسیم کنیم. اسکالپ در ارز دیجیتال نیز مانند سایر بازار‌های مالی در یکی از این دو دسته قرار می‌گیرند.

تریدرهای اختیاری با دیدن شرایط بازار، تصمیمات خود را در لحظه می‌گیرند. این دسته از تریدرها شاید سیستم و استراتژی خاصی برای ورود و خروج به سهم و ارز دیجیتال داشته باشند؛ اما معمولا بر اساس شرایط بازار تصمیم‌گیری می‌کنند.

این افراد فاکتورهای زیادی را در معاملات خود در نظر می‌گیرند؛ اما این قوانین و فاکتورها زیاد سفت و سخت نبوده و بیشتر از روی غریزه و حس درونی به وجود آمده‌اند.

اما تریدرهای سیستماتیک رویکرد متفاوتی دارند. آن‌ها یک سیستم بسیار منظم و از قبل تعریف شده برای نقاط ورود و خروج خود دارند و اگر شرایط خاصی در بازار و سهم و ارز دیجیتال برقرار شد، اقدام به معامله می‌کنند. این نوع معامله بیشتر به داده‌های بازار تکیه می‌کند و کمتر به حدس و گمان و حس‌ درونی‌شان اعتماد می‌کنند.

در واقع این دسته‌بندی را می‌توان برای دیگر انواع تریدرها نیز پیاده کرد؛ اما تفاوت بین آن‌ها در استراتژی‌های کوتاه مدت بیشتر مشخص می‌شود؛ چون قطعا ترید اختیاری در تایم‌فریم‌های بلندتر به خوبی تایم‌فریم‌های کوتاه کارساز نیست.

به خاطر داشته باشید اگر جزو دسته اول هستید، در هنگام اسکالپ ارز دیجیتال انتخاب کوین‌های ناشناخته می‌تواند برای شما مشکل آفرین باشد چرا که دستکاری آن‌ها بسیار آسان است و ممکن است با ورود به یک پوزیشن اسکالپ ارز دیجیتال برای همیشه در آن گیر بیفتید یا متحمل ضرر زیادی شوید.

برخی از معامله‌گران اسکالپی از روشی به نام معاملات دامنه‌ای (range trading) استفاده می‌کنند. آن‌ها صبر می‌کنند تا قیمت به یک رنج و دامنه مشخص رسیده و تثبیت شود و بعد در همان گستره اقدام به خرید و فروش می‌کنند.

پایین این رنج، به عنوان حمایت و بالای آن به عنوان مقاومت تعیین می‌شود. مثلا قیمت مدتی در بین 0.45 دلار تا 0.55 دلار بطور مداوم نوسان می‌کند و اسکالپ تریدرها از نوسانات قیمت در این دامنه، نوسان می‌گیرند.

قطعا هیچ تضمینی وجود ندارد که قیمت همچنان در این دامنه قیمتی باشد، اما بازهم این سیستم، استراتژی معاملاتی خوبی است. در کل معامله‌گران حرفه‌ای، حدضرر خود را در فاصله کمی از نقطه شکست دامنه قیمتی قرار می‌دهند تا اگر قیمت از دامنه موردنظر خارج شد زیان سنگینی متحمل نشوند.

یکی دیگر از استراتژی‌ها در اسکالپ تریدینگ، بررسی تفاوت میان قیمت عرضه و تقاضاست. شما می‌توانید از این فرصت استفاده کنید؛ اگر تفاوت قابل توجهی بین پایین‌ترین قیمت عرضه و بالاترین قیمت تقاضا یا bid-ask spread وجود داشته باشد.

اسکالپر‌ها می‌توانند از این فرصت‌ها سود ببرند؛ اما در واقع در این نبرد شما در برابر الگوریتم‌ها و ربات‌ها خواهید ایستاد؛ زیرا آن‌ها در پیدا کردن و دیدن چنین داده‌هایی بسیار سریع‌تر از شما هستند.

اما اهمیت اسکلپ سیستماتیک در ارز دیجیتال چیست؟ چرا اسکالپ در ارز دیجیتال گاهی خطرناک است؟ برآوردها حاکی از آن است که تعداد بات‌های اسکالپ ارز دیجیتال بسیار بیشتر از سایر بازار‌های مالی است.

در چنین بازاری که هر روز شاهد کوین‌ها و توکن‌های دیجیتال جدید هستیم، ربات‌های معامله‌گر زیادی با تریدرهای اسکالپ ارز دیجیتال انسانی رقابت می‌کنند که این موضوع کسب سود را گاهی با چالش مواجه می‌کند.

نباید بات‌های معامله‌گری نهنگ‌ها را فراموش کنیم که با سفارش‌های بزرگ در کریپتو کارنسی‌ها و ایجاد نوسانات ناگهانی شدید، کار را برای اسکالپ در ارز دیجیتال سخت‌تر می‌کنند.‌

در اسکالپ تریدینگ معمولا از اهرم استفاده می‌شود. به طور کلی معامله گران اسکالپی سودهای کمی می‌کنند و به همین دلیل سعی می‌کنند با بالا بردن اهرم سود خود را بالا ببرند.

آن‌ها اغلب از پلتفرم‌های مارجین تریدینگ، قراردادهای آتی و دیگر ابزارهای مالی که قابلیت اهرم را دارند استفاده می‌کنند. هرچند با این کار سود کم‌شان بسیار زیاد می‌شود؛ اما باید مراقب ریزش‌ها نیز باشند زیرا اهرم در معاملات همانطور که می‌تواند پتانسیل سودآوری را افزایش دهد، در هنگام زیان نیز می‌تواند زیان زیادی را بر معامله‌گر تحمیل کند.

بهترین روش اسکالپ در ارز دیجیتال چیست؟

اکنون نوبت به آماده ساختن یک استراتژی برای معامله اسکالپ ارز دیجیتال است.

در این مرحله ابتدا یک جفت ارز معاملاتی مناسب انتخاب کنید. با در نظر گرفتن نوسانات و نقدینگی دارایی‌های کریپتو، انتخاب یک جفت معاملاتی که بتواند براساس ریسک و نرخ بازگشت سرمایه مورد نظر شما استفاده شود را نباید دست کم بگیرید.

در مرحله دوم باید یک پلتفرم معاملاتی کریپتو برای اسکالپ در ارز دیجیتال انتخاب کنیم. اولین شرط این پلتفرم جدای از مباحث امنیت (که باید اولویت قرار گیرد)، موضوع پشتیبانی از جفت ارز مورد نظر و داشتن حجم معاملاتی کافی است. در صورتی که حجم معاملا جفت ارز مورد نظر شما یک میلیون دلار یا کمتر باشد، باید منتظر مشکلات زیادی در معامله و نقدشوندگی آن باشید.

اگر قصد استفاده از بات‌های اسکالپ ارز دیجیتال را دارید، در نظر گرفتن رابط نرم افزاری ارائه شده از سوی پلتفرم برای بات اهمیت زیادی دارد. اسکالپینگ به عنوان یکی از استراتژی های مهم در بازارهای ارز دیجیتال محسوب می شود اما معامله گرانی که از این استراتژی معاملاتی استفاده می کنند باید دانش و مهارت کافی در این زمینه داشته باشند. می توان استراتژی اسکالپینگ را یک روش معاملاتی مناسب برای افرادی در نظر گرفت که تازه وارد بازارهای مالی شده اند.

ثبت دیدگاه

کد امنیتی

0دیدگاه

دیدگاهی ثبت نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهتان ثبت میشود.