بهترین پوزیشنهای معاملاتی با اسکالپ
اسکالپ، طریقهای از رفتار معاملاتی در بازار است که بر مبنای افزایش تعداد معاملات برنده به جای افزایش اندازه و سایز معاملات برنده، استوار شده است.
در واقع با در پیش گرفتن بهترین پوزیشنهای معاملاتی با اسکالپ، شما درصدد این امر بر میآیید که با بررسی تحلیل تکنیکال دقیق از روند بازار، از تغییرات جزئی که در بازار رخ میدهد، کسب سود نمایید. سودهایی که گرچه کوچک است اما سریع و در تعداد بالا است.
در روش بهترین پوزیشنهای معاملاتی با اسکالپ شما بر خلاف سرمایه گذاری، مداوما در حال خرید و فروش سهام در بازار هستید. باید بدانید که این شیوه بسیار پر چالش و تنش زا است. اخیرا این استراتژی در بازار بورس ارزهای دیجیتال بسیار رایج و پر استفاده گشته است و در نتیجه لازم است، بتوانید به خوبی بازار را تحلیل کنید و بهترین پوزیشنهای معاملاتی ممکن در خرید و فروش را انتخاب نمایید و از این راه برای خود، سود آوری کنید.
شما میتوانید از طریق اسکالپ و بهترین پوزیشنهای معاملاتی خرید و فروش که در اختیارتان قرار میدهد و عموما در جهت روند کلی بازار است، حرکت برنامه ریزی شده داشته باشید و کسب سود نمایید. این استراتژی که با دقت بسیار بالایی برای جفت ارزها بکار میرود، در بر دارنده خطوط روند، نوسانگر استوکاستیک و اندیکاتور سیگنال خرید و فروش معاملاتی است.
انواع پوزیشنهای معاملاتی با اسکالپ را بشناسیم!
اسکالپ به عنوان یک استراتژی در بازار، با مفروض گرفتن مواردی از قبیل سهل الوصول بودن تحرکات کوچکتر و نیز پر تکرار بودن آنها نسبت به تحرکات بزرگ، بهترین پوزیشنهای معاملاتی برای خرید و فروش را در اختیار معامله گران قرار میدهد. با این حال، انواعی از اسکالپ و بهترین پوزیشنهای معاملاتی که هر یک از آنها به ما پیشنهاد میدهد، وجود دارد.
در زیر انواع اسکالپ که در روند معاملات و بر اساس تحلیل تکنیکال از وضعیت بازار میتوانید به کار ببرید، و بر اساس آنها خرید و فروش نمایید را قرار دادهایم.
بهترین پوزیشنهای معاملاتی با اسکالپ
- ایجاد بازار: اولین نوع از بهترین پوزیشنهای معاملاتی با اسکالپ به نام “ایجاد بازار” شناخته میشود. این گزینه، استراتژی است که در آن اسکالپر (یا اسکالپ کننده و معاملهگری که به شیوه اسکالپ در بازار، عمل میکند) تلاش میکند تا بر روی یک بازه از طریق ارسال پیشنهادات موازی، سرمایه گذاری کند. به وضوح این روش تنها در مورد بازارهایی که راکد است و حجمهای زیاد را بدون تغییر قیمت آن چنانی، جا به جا میکنند، میتواند موفق باشد.
- خرید متکثر سهام: نوع دوم بهترین پوزیشنهای معاملاتی با اسکالپ از طریق خریداری کردن تعداد زیادی سهام، برای دستیابی به سود بر روی تغییرات کوچک قیمت، انجام میشود. معاملهگر در این روش چندین هزار سهام را خریداری میکند و منتظر میشود تا تغییرات کوچک قیمت، رخ دهد.
- خرید و فروش سنتی و بر اساس سیگنال: نوع سوم از بهترین پوزیشنهای معاملاتی با اسکالپ به روش معاملات سنتی شبیه است. معاملهگر با هر سیگنالی که برای خرید دریافت میکند، مقدار مشخصی سهام خرید میکند و هنگامی که سیگنال فروش، دریافت میکند، آنها را به فروش میرساند.
بهترین پوزیشنهای معاملاتی با اندیکاتورها برای اسکالپ
همانطور که پیش از این نیز مورد اشاره قرار گرفت، اسکالپ کنندگان تلاش میکنند تا برای بهترین پوزیشنهای معاملاتی از تحرکات کوچک بازار، کسب سود کنند. این معاملهگران، می توانند با سه شاخص فنی که به صورت دستی، برای فرصت های کوتاه مدت تنظیم شده است، با چالشهای این دوره رو به رو شوند. سیگنالهایی که توسط این ابزارهای بر خط استفاده شده است، مشابه آن چیزی است که در استراتژیهای طولانی مدت بازار استفاده میشود. اما در عوض، بر روی نمودارهای دو دقیقهای اعمال میشود.
بهترین پوزیشنهای معاملاتی در این مورد، بهترین عملکرد را وقتی دارند که یک اقدام ترند شونده قوی یا یک اقدام محدود، ستونهای بین روزی را کنترل کنند. آنها در دورههای متفاوت درگیری یا ابهام، خیلی خوب کار نمیکنند. در ادامه یادداشت، روشهای مناسبی که برای بهترین پوزیشنهای معاملاتی با اسکالپینگ، مورد استفاده قرار میگیرد و به ویژه برای تازه کارها مناسب و در خور است، خواهیم آورد.
بهترین پوزیشنهای معاملاتی با اسکالپ در زمان خرید
در این بخش قصد داریم، در مورد بهترین پوزیشنهای معاملاتی با اسکالپ در زمان خرید توضیح دهیم. در واقع باید بگوییم که حواستان باشد و دقت کنید که تنها اگر سهم یا جفت ارز مورد نظر، فرایند زیر را نمایش دهد شما میتوانید پوزیشن سفارش خرید را باز کنید.
- در صورتی که قیمت، خط روند نزولی را به سمت بالا بشکند یا به عبارتی دیگر، قیمت به سمت بالا حرکت کند.
- در صورتی که اندیکاتور سیگنال روند بایکوف (Bykov Trend Sig) فلش آبی رنگ به سمت بالا را نشان داد.
- در صورتی که اندیکاتور استوکاستیک، منطقه اشباع فروش را به سمت بالا طی کند یا به عبارت دیگر سطح سیگنال، زیر عدد ۲۰ باشد.
تذکر: از نکاتی که در بهترین پوزیشنهای معاملاتی با اسکالپ در زمان خرید لازم است به آن توجه کنید، این مهم است که خط ضرر دو پیپ (2 pips) زیر خط حمایت قرار داده شود.
بهترین پوزیشنهای معاملاتی با اسکالپ در زمان خروج از موقعیت خرید
هنگامی که از روش اسکالپ استفاده میکنید و روند بازار بورس را بر اساس آن تحلیل تکنیکال میکنید، توجه داشته باشید که در صورت بروز هر کدام از این موارد، باید از موقعیت خارج شوید و به عبارت بهتر، پوزیشن فعلی خود، یعنی خرید را ترک نمایید و سهم را بفروشید.
- در بهترین پوزیشنهای معاملاتی با اسکالپ هرگاه بعد از مشخص کردن روند صعودی (بولیش)، قیمت به زیر روند حرکت کند، بهتر است به سرعت از موقعیت خارج شده و سود خود را سیو کنید و یا خرید نکنید.
- هرگاه اندیکاتور سیگنال روند بایکوف (Bykov Trend Sig) فلش قرمز رنگ به سمت پایین را نشان دهد که تقریبا در بالای نمودار شمعی یا همان کندل استیکها (candlesticks) قرار دارد، بهتر است از موقعیت خرید، خارج شوید.
- یکی دیگر از روش های بهترین پوزیشنهای معاملاتی برای خروج این است که چنانچه که خط سریع (fast line) از اندیکاتور استوکاستیک (K%) منطقه اشباع خرید را به سمت پایین بشکند (در بالای سطح سیگنال 80.00) از آنجایی که احتمالا روند بازگشتی صعودی یا بولیش برگشتی در راه است، بهتر است، ترک پوزیشن کرده و از موقعیت خرید، خارج شوید.
بهترین پوزیشنهای معاملاتی با اسکالپ برای فروش
در بهترین پوزیشنهای معاملاتی فروش هرگاه سهم یا جفت ارز مورد نظر، شرایط زیر را به شما نشان داد، وارد پوزیشن فروش شوید:
- در صورتی که قیمت، خط روند صعودی را بشکند؛ یعنی هنگامی که روند نزولی شده و گفته میشود که قیمت به سمت پایین حرکت میکند. در این زمان شما باید شروع به قرارگیری در موقعیت فروش نمایید.
- هر زمان که اندیکاتور سیگنال روند بورکوف، فلش قرمز رنگ را نشان داد که در بالای نمودار شمعی یا همان کندل استیک، قرار گرفته است، میتوانید وارد موقعیت فروش شوید و سهام خود را به فروش رسانید.
- هرگاه که اندیکاتور استوکاستیک (K%)، منطقه اشباع خرید را به سمت پایین طی کند، شما باید در موقعیت فروش قرار بگیرید.
نکته: تحلیل تکنیکال برای بهترین پوزیشنهای معاملاتی میگوید که حد ضرر برای پوزیشن فروش یا همان SL باید دو پیپ بالاتر از خط مقاومت قرار داده شود.
بهترین پوزیشنهای معاملاتی اسکالپ برای خروج از موقعیت فروش:
- در بهترین پوزیشنهای معاملاتی اسکالپ برای فروش هرگاه قیمت روند نزولی را شکست و به سمت بالا حرکت کرد، از موقعیت فروش خارج شوید.
- یکی دیگر از بهترین پوزیشنهای معاملاتی این است که در صورتی که اندیکاتور سیگنال روند بورکوف، فلش آبی رنگ به سمت بالا را نشان داد (که تقریبا زیر نمودار شمعی قرار گرفته است)، سود خود را دریافت کرده و از موقعیت فروش، خارج شوید.
- هرگاه که خط سریع از اندیکاتور استوکاستیک K%، منطقه اشباع فروش را به سمت بالا قطع کند، نشان دهنده آن است که روند برگشتی نزولی، در راه است؛ یعنی روند صعودی میشود پس سود خود را دریافت کرده و از موقعیت فروش، خارج شوید.
بهترین پوزیشنهای معاملاتی اسکالپ با نوسانگرها
یکی از ساده ترین و بهترین پوزیشنهای معاملاتی اسکالپینگ استفاده از نوسانگرهاست. هرچند که خیلی ساده به نظر میرسد اما میتواند از سخت ترین روشها نیز باشد. از آنجایی که نوسانگرها اندیکاتورهای پیشرو هستند، میتوانند تعداد بسیار زیادی خطای سیگنال داشته باشند.
قرار گرفتن در پوزیشن مناسب با اسکالپ
در بحث بهترین پوزیشنهای معاملاتی زمانی که اولین سیگنال در حالت معامله بلند مدت باشد، بررسی میکنیم. استوکاستیک، سیگنال افزاینده داده ولی قیمت میانگین متحرک 20 تایی را نشکسته است، در نتیجه سیگال اشتباه است.
دومین سیگنال استوکاستیک نیز افزاینده است و ما آن قدر صبر میکنیم که قیمت به باند بالایی بولینگر برسد. در پایان این حرکت افزاینده یک سیگنال (سومین سیگنال) کوتاه تایید کننده دریافت میکنیم و معامله را باز مینماییم.
چهارمین معامله یک موقعیت بلند را بعد از فروش ایجاد میکند.
در یکی دیگر از بهترین پوزیشنهای معاملاتی با این روش، استوکاستیک سیگنال افزاینده ایجاد کرده و میانگین متحرک به سمت بالا شکسته شده لذا ما نیز وارد معامله بلند مدت میشویم. معامله را تا زمانی که قیمت به سطح بالایی بولینگر برسد حفظ میکنیم.
بعد از پنج سیگنال اشتباه، استوکاستیک سیگنال فروش جدیدی ارائه میکند و این بار قیمت نتفلیکس، میانگین متحرک را میشکند؛ در اینجا کوتاه مدت پیش میرویم و تا زمانی که به باند پایینی برسد سهم را نگه میداریم.
بهترین پوزیشنهای معاملاتی اسکالپ با شاخص حمایت و مقاومت (Support and Resistance)
بهترین پوزیشنهای معاملاتی با شاخص حمایت و مقاومت یکی از جذابترین روشها در تعیین بهترین پوزیشن معاملاتی است. بالاییها را محو کنید و پایینیها را بخرید. در این جا باید به دو نکتهتوجه شود.
1- نوسان کم
2- محدوده معامله
نوسان کم، ریسک خطا را برای تازه کارها کاهش میدهد و محدوده معامله کمک میکند نقطه ورود و خروج و نقاطی را که باید بررسی کنید، مشخص نمایید.
ثبت دیدگاه
0دیدگاه
دیدگاهی ثبت نشده است.
اولین نفری باشید که دیدگاهتان ثبت میشود.